The art of food.

feestdagen 2023


kerst take away 24 en 25 december



Alle gerechten zijn ook afzonderlijk 

verkrijgbaar.



kerst-menu 

(24 en 25/12 -€44pp )


fingerfoodhapjes (3 stuks)

-

pastinaaksoep met rivierkreeft

of

courgettesoep met curry en st.jacobsvrucht

-

gerookte zalm asian style

of

parelcouscous met fijne groenten en kip

of met feta en zadenmix

-

winterse groenten en krieltjes

vergezeld van een everzwijnstoofpotje

of vergezeld van ossehaas (+5€)

of 

geroosterde groenten  en gevulde portobello

-

chocolade delice

of 

assortiment mini-dessertjes (4 stuks)

wijnen


Voor de wijnen laat ik me bijstaan door een sommelier om tot de juiste foodpairing te komen.

Dit zijn een voor een kwaliteitswijnen met eerbied voor de natuur.


Cava brut - Masia Bou @ €10

Les Calades - wit/rood/rosé @ €6,95



kids-kerst-menu 

(24 en 25/12 -€17pp )


tomatenroomsoep met balletjes

-

koninginnehapje met krieltjes

-

chocolademousse


OVER MIJ

In 2005 startte ik de traiteurszaak Mange-tout op. Deze combineer ik nog steeds met het lesgeven in de Hotelafdeling van COLOMAplus te Mechelen.